La reconeguda agència de viatges inaugura un nou espai a la capital gironina, oferint serveis premium i atenció personalitzada.

L’experiència Ocoa Travel des de Girona

 

En un món en constant dinamisme i evolució, oferir un servei exclusiu al client és fonamental. Amb aquest enfocament, l’agència de viatges fundada per Abel Calvet, amb seu a Sant Cugat del Vallès, Ocoa Travel, ha obert recentment una sucursal a Girona. D’aquesta manera consolida la seva posició com a referent en viatges exclusius, creant experiències úniques que fan realitat els somnis dels seus clients.

 

 

El viatger excepcional requereix un servei excepcional, que combina exclusivitat i atenció personalitzada. Per aquest motiu, després de 20 anys d’experiència, Ocoa Travel ofereix als seus clients el Travel Concierge Service. “Ens encarraguem de satisfer qualsevol petició, assegurant atendre fins al mínim detall” assegura Abel Calvet. Amb una exquisida atenció, l’equip de Girona format per professionals com Mònica Puig i Vanesa Montoy, dissenya experiències per a assaborir i gaudir cada minut del viatge. Viatges que es comencen a dissenyar des de la primera visita a les seves instal·lacions de l’espai modernista Casa Sabater, on es troba la nova sucursal. Com és habitual a Ocoa Travel, l’assessorament en els seus viatges implica la coneixença de primera mà de l’essència dels destins, els secrets dels hotels més exclusius i els guies més experimentats.

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.