Les propostes més estètiques d’Ombra Interiors pels exteriors més elegants

Tendals per gaudir tot l’any

Tenim moltes ganes de sol, però quan aquest arriba al seu punt més àlgid, cap al migdia, també agraïm una mica d’ombra que ens permeti gaudir de les nostres terrasses i jardins durant els mesos d’estiu. A Ombra Interiors trobaràs les millors solucions en tendals per aprofitar l’espai exterior durant les vint-i-quatre hores del dia, amb dissenys sobris i elegants, que el transformaran tant de dia, permetent fer un àpat sense que el sol ens abrasi, com de nit, oferint un agradable racó cobert, al refugi de la pluja sense privar-nos d’observar els estels des d’una posició privilegiada. De tots els colors, formes i textures, els tendals es poden o bé ancorar a terra o bé a la paret, aportant un ambient funcional i acollidor, en línia amb la decoració exterior de l’habitatge. Entre els models i dissenys més actuals, en estructures de fusta, o fusteria d’alumini, Ester i Mámen Fernández, t’assessoraran en l’opció més idònia per a complementar la decoració de l’espai global amb cortines, coixins i altres elements tèxtils, la seva especialitat.

La tela que escollim, sigui de polyscreen, acrílica o qualsevol de les més innovadores opcions eco, ha de bloquejar de manera efectiva els raigs solars.

 

El desplegament pot ser manual o automàtic, amb comandament a distància. Cal tenir en compte que com més gran fem l’estructura més tendals haurem de fer per repartir el pes.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.