Sports & Landscape revoluciona la pràctica de golf a casa i patrocina el primer Torneig ChallengeOne Team

Sports & Landscape, distribuïdor líder de SYNLawn en el mercat espanyol, està portant el golf professional als jardins de les cases unifamiliars i comunitats de propietaris de Sant Cugat. «No necessites ser un professional per a tenir un putting green al teu jardí”, afirma Ignasi Sanabre, fundador de Sports & Landscape.

Gràcies a la seva col·laboració amb el primer fabricant mundial i pioner en productes i tencnologías de gespa artificial, ara és possible tenir un green de golf a casa. L’empresa santcugatenca instal·la greens personalitzats, “amb un rodat de bola autèntic i característiques naturals», que s’adapten a qualsevol espai, sense necessitat de reg, ni un manteniment costós.

 

 

Ideal per a millorar el teu joc, el Tee Strike de SYNLawn, distribuït per Sports& Landscape, està fet de fibres de nilons denses que permeten l’ús de tees, igual que en un terreny de golf. Dissenyat per a durar anys, resisteix qualsevol clima i garanteix una pràctica segura i efectiva, transformant la teva llar en un camp de golf d’alta qualitat, per a gaudir de l’experiència en el camp, sense sortir del teu jardí particular.

 

Innovació i sostenibilitat en el golf

Amb la finalitat de promoure els seus productes de gespa artificial sostenible per a camps de golf, Sports & Landscape i SYNLawn van patrocinar recentment la primera edició del Torneig Challenge One Team. L’esdeveniment va connectar empreses amb esportistes d’alta competició sota el lema «18 clots, 18 causes». La regatista Pilar Passanau i l’atleta de trail run Anna Comet, figuren entre els personatges destacats que van participar en el torneig, que es va celebrar en el Club de Golf Sant Cugat.

Ignasi Senabre, fundador i CEO de Sports & Landscape, i Marta Marín, responsable de la línia de negoci de gespa decorativa SYNLawn, van destacar la importància d’aquest patrocini per a donar a conèixer un producte ecològic, que no requereix reg, alineat amb les pràctiques sostenibles del golf modern.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.