Studi Goves satisfà els seus clients amb compromís i proximitat des de 1999.

Tradició i innovació al servei de l’interiorisme de qualitat

 

Studi Goves ha estat un referent en el sector de l’interiorisme a Sant Cugat durant gairebé vint-i-cinc anys gràcies als fonaments establerts pels seus fundadors, Manolo i Basilia, ebenista i modista, respectivament. Des del seu inici, l’empresa ha mantingut els valors de proximitat, compromís, entrega i empatia amb els clients, adaptant-se als canvis del mercat i als reptes de la industrialització i digitalització del sector. La inauguració de la primera botiga el 27 de desembre de 1999 va ser un moment memorable, amb records que encara avui formen part de la identitat de l’empresa.

L’actual estudi d’arquitectura i interiorisme és gestionat pels seus fills, Lourdes i Sergio Gómez, que continuen amb la mateixa dedicació i entrega. “Atresorem l’experiència i la saviesa del treball fet a mà, que ens distingeix d’altres empreses. Continuem comptant amb el coneixement de l’artesania, amb el constant suport dels nostres pares”, expliquen amb orgull els germans Gómez. Els valors fonamentals, que guien l’activitat del seu equip de professionals altament qualificats, inclouen el seguiment constant i acurat de cada projecte, així com la qualitat i innovació en els recursos, materials i equipaments utilitzats. Valors que es reflecteixen en la satisfacció dels seus clients.

 

 

La col·laboració amb marques reconegudes com Dica és un factor clau que contribueix a la seva excel·lència. Aquests col·laboradors ofereixen productes de qualitat i una logística eficient, garantint un desenvolupament d’obra impecable i una comunicació fluida. Aquesta associació, sumada a la capacitat de personalitzar cada projecte segons preferències, envergadura, pressupost i gammes de producte, sense renunciar mai a la qualitat, ni a les tendències, permet a Studi Goves obtenir resultats perdurables en cada projecte.

Per ajudar a visualitzar i comprendre millor els conceptes i propostes de disseny, Studi Goves utilitza diverses eines, que inclouen exposicions de productes, programes de projecció i renderitzat, i estratègies de màrqueting digital a través de la seva pàgina web i Instagram. Aquests recursos permeten previsualitzar el resultat de les reformes, incrementant així la il·lusió i satisfacció dels seus clients.

Studi Goves destaca per la seva capacitat de combinar tradició i innovació, oferint projectes d’interiorisme personalitzats i de qualitat, mantenint sempre els valors familiars i la proximitat amb els clients. Amb la direcció de Lourdes i Sergio Gómez, l’empresa continua la seva trajectòria d’èxit en el sector.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.