Volàtil crea el concepte de restauració més dinàmic de Sant Cugat

Tapeo i street food a Vullpelleres

 

És volàtil allò que canvia amb facilitat i de forma imprevisible. Inesperadament ha sorgit al barri de Vullpalleres el nou restaurant que sota aquest nom proposa una cuina de fusió mediterrània i asiàtica, fàcil i molt adaptada a la imposada tendència de compartir. Els seus plats, una divertida i informal aposta per les tapes clàssiques i el concepte de street food, atrauen especialment a joves, d’entre vint-i-cinc i trenta anys, l’edat mitjana de l’equip de Volàtil. Els germans José Manuel i Claudia Casajús han confiat en els seus amics “de tota la vida”, els xefs Marc Espino i Nil Alfajeme, recenment llicenciats, per posar en escena les seves creacions, inspiracions que triomfen a les xarxes socials des del primer dia. Instagram és el seu principal mitjà de comunicació, com no podria ser d’una altra manera, la croqueta de niguiri d’Idiazabal arrebossat amb panko, salmó i ceba caramel·litzada aconsegueix tants likes com els calamarsets a la planxa amb reducció de la seva tinta, o les patates braves amb allioli i salsa picant, tres dels seus plats fixes, que acompanyen altres propostes canviants, entren i surten un mínim de tres suggeriments cada setmana, per sorprendre i no avorrir. Els colors negre i vermell d’inspiració japonesa dominen a la decoració del local, tant sobri com contundent. Així és Volàtil.

 

 

La cuina d’autor de Marc Espino i Nil Alfajeme en format tapa o street food te molt èxit entre el públic més jove

 

 

www.volatilrestaurant.com

@volatilrestaurant

T 630 175 501

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.