Casa Fuster evoluciona el tradicional concepte gastronòmic de la Masia

De l’origen a Sant Cugat

De l’antiga casa pairal del segle XVIII, passant per una primera reforma que va donar nom al restaurant La Masia, la nova proposta de la sabadellenca Casa Fuster, s’ha basat a mantenir l’essència de la tradició alhora que ha evolucionat cap a un format més actual, tant en l’àmbit decoratiu com gastronòmic.

 

Casa Fuster ha apostat des de l’inici per la qualitat, “som el bressol de la carn”

 

La reforma ha aconseguit mantenir l’esperit i caràcter de l’antiga masia catalana alhora que s’ha transformat en un espai sobri i elegant, ateses les noves necessitats de confort dels comensals. De la mateixa manera, la cuina tradicional, de tota la vida, ha donat pas a receptes creatives, que realcen els sabors de sempre en una carta mediterrània d’alt nivell molt sorprenent.

 

Casa Fuster – La Masia Sant Cugat ha unit dues marques consolidades, fusionant la idea de cuina tradicional en una casa pairal amb el know how d’una empresa professionalitzada capaç d’evolucionar el concepte gastronòmic cap a les noves tendències creant una atmosfera decorativa més sòbria i confortable.

 

La qualitat de les carns premium rostides amb brasa i llenya és el segell que s’ha replicat des de Casa Fuster Origen – el primer restaurant d’aquest negoci familiar inaugurat fa tres dècades -, en els nous locals recentment adquirits, durant un any d’expansió liderat per la segona generació de la família. Casa Fuster – La Masia Sant Cugat és el segon establiment que s’ha sumat al grup gastronòmic, després de l’exitosa obertura de Casa Fuster Centre, al centre de Sabadell. A més a més, pels que no són amants de les carns vermelles, la carta proposa una gran varietat de peixos i plats vegetarians per a tots els gustos. Bon appetit!

Una decoració sòbria i elegant per a una cuina d’alt nivell amb vistes panoràmiques.

 

L’empresa disposa de monitors durant el cap de setmana perquè els pares puguin gaudir d’una gastronomia tranquil·la alhora que els nens juguen al jardí.

 

casafuster

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.