La fem crea experiències al voltant de la seva cervesa 100% artesanal

Cultura cervesera

Un brewpub és un concepte de local on es pot degustar cervesa elaborada allà mateix. És el cas de La Fem: tal com diu el seu emblema, elaboren de manera artesanal la seva pròpia cervesa a l’obrador, a la vista de tothom, on es pot seguir tot el procés. Un producte fresc, integral i totalment natural sense químics de cap mena. Les receptes, de diferents sabors i aromes, es dissenyen amb tot el rigor i la qualitat per presentar els més diversos estils cervesers als seus clients, siguin novells o sibarites. “El nostre propòsit és transmetre la cultura d’aquesta beguda mil·lenària”, comenten Ivó Castells i Andres Halty. “Ens agradaria que tothom identifiqués els estils de cervesa que els agrada més i quins no entren encara en el seu paladar”. Per això, La Fem ofereix tastets per degustar les diferents propostes que elaboren, des de les més amargues fins a les més dolces o torrades, passant per les àcides o afruitades, que acompanyen amb algun plat o aperitiu. Al local es fan cates guiades, maridatges i cursets per a aquells que vulguin profunditzar en l’àmbit d’aquest producte ancestral en una experiència innovadora i de kilòmetre zero.

 

A la fem elaboren la seva pròpia cervesa, un producte fresc, natural i integral

Darrere, Ivó Castells, Head Brewer, enginyer, consultor cerveser, professor de l’Institut de la Cervesa Artesana i Jutge internacional BJCP del Barcelona Beer Festival entre altres i Andrés Halty, psicòleg i principal motivador del projecte.

 

Al pis inferior hi ha un espai polivalent amb vista a l’obrador que es pot reservar per a reunions privades o teambuildings.

 

 

A La Fem elaboren les seves pròpies cerveses de diversos estils.

 

www.lafem.beer

@lafembeer

C/ Carrer Major 31 – Sant Cugat

T. 936 598 710

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.