La nova aposta de Diracano per a un exclusiu programa de salut física i emocional que transforma vides

Entrenament eco prèmium a Bellaterra

Posar-se en forma en un entorn ecològic, respectuós amb el medi ambient és possible. La fórmula l’ha posat en marxa Diracano, el projecte més personal i ambiciós de Susanna Diracano. Personal perquè es posa a disposició de cadascun dels seus clients que poden gaudir de la seva expertesa, basada en una costant formació i una experiència com a entrenadora personal de més de vint anys, de manera exclusiva, “només treballo amb un client a l’hora”, i ambiciós perquè es tracta d’un projecte altament innovador, amb una aposta per a un entrenament saludable, des del punt de vista sostenible. Per això, les instal·lacions de Diracano es troben en mig del bosc de Bellaterra, entre l’exuberant vegetació que l’envolta, en una construcció ecològica segons els estàndards de passive house. Una alternativa als clubs esportius tradicionals que permet desconnectar realitzant una rutina de fitness tonificant personalitzada, combinada amb exercicis de ioga i pilates, indicats per a augmentar la flexibilitat, amb la motivació i vistiplau de Susanna, que adapta constantment l’entrenament tenint en compte l’estat físic i emocional de la persona. “Abans de començar una sessió valoro el seu punt de partida en tots els àmbits i l’acompanyo per a aconseguir els objectius”, explica l’entrenadora. Aquest acompanyament exclusiu, en una atmosfera i unes condicions que faciliten la connexió amb el seu client perquè aquest assoleixi els propòsits establerts sense sentir-se jutjat per altres persones, incideix en el seu benestar. “Es tracta d’un concepte tot per a tu, el meu temps, la sala i la resta d’instal·lacions, des que entra pel garatge fins que surt del vestuari, els meus clients no es troben amb ningú més”, matisa aquesta professional de l’esport i la salut holística. Ja sigui per a preparar-se per a una marató, com per a recuperar-se d’una lesió, o modificar patrons adquirits, les indicacions de Susanna Diracano estan encaminades a reequilibrar el cos, perquè funcioni tal com està programat, amb energia i vitalitat. Un concepte prèmium molt ben dissenyat que transforma vides! / Foto Carlos Sánchez Pereyra

La connexió que s’estableix entre Susanna Diracano i els seus clients facilita la comprensió de les limitacions i els reptes a assolir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diracano és concepte molt prèmium per a entrenaments altament personalitzats en un entorn ecològic dissenyat per a l’assoliment del benestar absolut.

 

   

L’acompanyament exclusiu de la persona en l’àmbit físic i emocional està dissenyat per a la consecució dels objectius establerts.

 

      

 

Diracano

No Comments

Post A Comment